Бойовики потужно обстріляли Мар'їнку: пошкоджені житлові будинки та школа

Читать на русском
Незаконні збройні формування в окупованій Донецькій області обстріляли житлові квартали і школу Мар'їнки.

Незаконні збройні формування в окупованій Донецькій області обстріляли житлові квартали і школу Мар'їнки.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«20 серпня, близько 19.00 бойовики обстріляли із застосуванням ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї житлові квартали Мар'їнки», - йдеться в повідомленні.

В результаті потрапляння пострілу РПГ-7 і його розриву в повітрі пошкоджені дві господарські будівлі по вулиці Героїв Чорнобиля. У будівлях посічені осколками стіни, пошкоджено дахи. На щастя, серед місцевих жителів постраждалих немає.

А близько 21:00 в результаті попадання пострілу калібру 12,7 мм пошкоджено скло вікон будівлі школи №2 по вулиці Дружби.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 21 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Терористи, нехтуючи всіма нормами міжнародного гуманітарного права, вкотре ставлять під загрозу життя і здоров'я цивільного населення.

Як повідомлялося, вдень ​​в зоні АТО було відносно спокійно: 13 обстрілів, один мінометний.

За 20 серпня російсько-окупаційні війська 47 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, двоє військовослужбовців отримали поранення, троє - бойові травми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: