Пожежа знищила маленьке село на Донбасі – Жебрівський

Читать на русском
Село Новокам'янка у Донецькій області майже знищено пожежею: з п'яти будинків згоріли дотла чотири.

Маленьке село Новокам'янка Бахмутського району Донецької області майже повністю знищив вогонь - зокрема 4 будинки вигоріли повністю, ще один пошкоджений.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні вогонь приніс ще одну біду на Донбас: близько 14:00 годин практично повністю знищив село Новокам'янка Бахмутського району - з 5 будинків в населеному пункті вщент згоріли 4, у дворі п'ятого будинку вогнем пошкоджено сарай, машина, кури згоріли», - написав Жебрівський.

За його даними, ніхто не постраждав. Причина виникнення пожежі поки невідома.

«Шість погорільців знайшли притулок у родичів в сусідніх селищах. Одній сім'ї з чотирьох осіб йти нікуди, дав завдання голові Бахмутськой РДА Володимиру Боханова знайти людям житло. Як він мені доповів, сім'ю (78-річну жінку, 58-ми та 55-річних чоловіка і його дружину та 29-річного сина) розмістили в гуртожитку ДП «Артемсіль». Притулок для них тимчасовий, завтра вранці будемо вирішувати, де їх розмістити на більш тривалий час. Поки погорільцям доставили продукти і одяг», - уточнив голова Донецької ВГА.

Як повідомлялося раніше, бойовики обстріляли Зайцеве Донецької області, в результаті чого почалася пожежа, в якій згоріло 5 нежитлових приміщень, вогонь охопив ще 3.

Раніше повідомлялося, що пожежа в Ростові знищив понад 80 будинків.

Нагадаємо, що в Житомирській області рятувальники продовжують боротися з масштабною пожежею.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: