У «Борисполі» затримано іноземця за підозрою у торгівлі людьми

Читать на русском
Громадянин Китаю обманом намагався вивезти авіарейсом Київ-Пекін громадянку РФ для подальшого використанням її у секс-індустрії.
Фото: dpsu.gov.ua

Українські прикордонники затримали в аеропорту «Бориспіль» громадянина Китаю, якого підозрюють в організації торгівлі людьми.

Про це повідомила в понеділок прес-служба державної прикордонної служби України, передає «Слово і Діло».

У Нацполіціі заявили про збільшення кількості випадків торгівлі людьмиЗа перше півріччя 2017 було зафіксовано 150 випадків торгівлі людьми, в той час як за весь попередній рік повідомлялося про 60 таких випадків.

«У столичному аеропорту затримано організатора торгівлі людьми, який в Пекін вивозив «живий товар»... Обманом 29-річний громадянин Китаю намагався вивезти авіарейсом «Київ-Пекін» громадянку РФ для подальшого використанням її в секс-індустрії», - йдеться в повідомленні прикордонної служби.

За даними відомства, чоловікові оголошено підозру за статтею «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини» Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід. Раніше повідомлялося, що з Азербайджану повернули в Україну громадянина, який, відправившись на заробітки, потрапив в рабство на 17 років.

Раніше Україна і Таїланд домовилися про торгівлю і допомогу у кримінальних справах.

Нагадаємо, в Німеччині затвердили штрафи для соцмереж за заклики до насильства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: