МЗС дав українцям рекомендації щодо перебування в Іспанії

Читать на русском
МЗС України у зв'язку з терористичними актами в іспанських Барселоні і Камбрілсі закликає українців дотримуватися заходів безпеки.

МЗС України у зв'язку з терористичними актами в іспанських Барселоні і Камбрілсі закликає українців дотримуватися заходів безпеки, уникати місць масового скупчення людей, відвідування туристичних місць, а також мати з собою оригінали паспортів.

Про це повідомляє прес-центр українського зовнішньополітичного відомства, пише «Слово і Діло».

«У зв'язку із загостренням ситуації з безпекою в Каталонії (Королівство Іспанія) через терористичні акти, які були здійснені в містах Барселона (17.08.2017) і Камбрільс (18.08.2017), рекомендуємо громадянам України, які планують свою подорож до Іспанії, перш за все в Барселону і Таррагону, і тим, які вже знаходяться в цій країні, дотримуватися заходів безпеки, уникати місць масового скупчення людей, відвідування туристичних місць. Рекомендуємо неухильно дотримуватися правил перебування іноземців в Іспанії та мати при собі оригінали паспортних документів», - йдеться в повідомленні.

Теракт у Барселоні – час терору: чому Європа не може впоратися з ісламістамиБарселона – світовий туристичний центр. Тим паче в сезон відпусток. Здавалося б, силові структури ЄС повинні працювати в посиленому режимі. Але теракт все одно трапився. Невже система безпеки Європи безсила?

Відзначається, що на території Іспанії найближчим часом може бути введений 5 (найвищий) рівень терористичної загрози, що передбачає незаплановані перевірки документів, огляд особистих речей і транспортних засобів як громадян Іспанії, так і іноземців.

У разі надзвичайної ситуації, загрози життю і здоров'ю громадянам України рекомендують невідкладно повідомляти про це на гарячу лінію Генерального консульства України в Барселоні: + 34-629-38-2936, адреса електронної пошти: [email protected], посольства України в Королівстві Іспанія: + 34-620-641-324, адреса електронної пошти: [email protected], на гарячу лінію поліції Барселони +34932142124, +34900400012 або на цілодобову гарячу лінію МЗС України: + 38-044-238-16- 57, адреса електронної пошти: [email protected].

Нагадаємо, знайшли головного підозрюваного в скоєнні теракту в Барселоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: