Число жертв терактів у Каталонії зросло до 14

Читать на русском
У лікарні Таррагони померла одна з постраждалих в результаті наїзду на перехожих в Камбрілсі в ніч на 18 серпня. Загальна кількість загиблих в результаті терактів в Каталонії досягла 14 осіб.

Померла одна із постраждалих в результаті теракту в місті Камбрільс, таким чином, кількість загиблих в результаті терактів в Іспанії зросла до 14 осіб.

Про це в Twitter повідомляє прес-служба екстреної служби Каталонії, передає «Слово і Діло».

Теракт у Барселоні: Європа в шоці, Росія зловтішається, Трамп дивуєУся європейська громадськість шокована подіями в іспанському регіоні Барселона, крім наших північних сусідів.

«Поранена в результаті вчорашнього нападу в Камбрілсі жінка померла. Вчора в Барселоні і Камбрілсі в результаті терористичних атак загинули 14 осіб», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора під Барселоною в місті Камбрілсі терористи на фургоні скоїли наїзд на пішоходів, після чого були ліквідовані в результаті спецоперації поліції.

Теракт в Камбрілсі стався через десять годин після нападу в Барселоні. Пізніше поліція підтвердила зв'язок між терактами в Камбрілсі і Барселоні.

Повідомляється, що теракти в Барселоні і Камбрілсі скоїло угрупування із 12 людей. Зокрема, до нього входили п'ятеро ліквідованих бойовиків, які скоїли наїзд на пішоходів в Камбрілсі, а також троє затриманих за підозрою в причетності до теракту в Барселоні. Відомо, що сьогодні вранці в Камбрілсі помер помер п'ятий поранений терорист.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: