Нарахування єдиного соціального внеску: Ляшко vs Каплін

Читать на русском
Ляшко запізнився із законопроектом про скасування обмеження максимальної суми доходу для сплати ЄСВ — його випредив Каплін.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко запізнився з підготуванням законопроекту, який би скасував обмеження максимальної суми доходу для сплати єдиного соціального внеску.

У квітні нардеп заявив, що зареєструє проект закону найближчим часом, передає «Слово і Діло».

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що найближчим часом подасть законопроект про скасування обмеження максимальної суми доходу для сплати ЄСВСказано 18 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Проте «радикала» випередив інший парламентар — Сергій Каплін. Як виявилося, вже за тиждень після заяви Ляшка, Каплін зареєстрував аналогічний законопроект.

За українським законодавством, Ляшко мав два тижні, щоб подати альтернативний проект. Але навіть до завершення шостої сесії «радикали» не спромоглися на власну законодавчу ініціативу щодо єдиного соціального внеску.

Зазначимо, що останнім часом Ляшко провалює власні обіцянки одну за одною. Нещодавно «радикали» не виправдали сподівань працівників та ветеранів праці Національної аграрної академії наук України отримати у власність 400 тисяч гектарів землі НААН.

Також Ляшку забракло хисту для створення у парламенті міжфракційного об'єднання Народна Рада.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: