Північна Корея перенесла свої ядерні погрози США на плакати

Читать на русском
Північна Корея показала свої погрози ракетного удару по США в серії політичних плакатів, опублікованих в п'ятницю місцевими ЗМІ.

Північна Корея показала свої погрози ракетного удару по США в серії політичних плакатів, опублікованих в п'ятницю місцевими ЗМІ.

Про це передало південнокорейське агентство Рёнхап, пише «Слово і Діло».

Всього в серії видано шість пропагандистських плакатів, як вважають, у відповідь на нові санкції, запроваджені нещодавно проти Пхеньяна Радою Безпеки ООН.

На плакаті «Відповідь Кореї!» безліч червоних ракет з-під північнокорейського прапора спрямовані вниз на руїни Капітолію. На плакаті під назвою «Вся територія США в нашому радіусі дії!» Червоні ракети спрямовані вгору, де на глобусі планети палає силует Сполучених Штатів.

Як відзначило Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК), ці плакати демонструють «рішучість Корейської народної армії і народу країни стерти з лиця землі головні бази агресії особливим превентивним ударом і здобути остаточну перемогу в протиборстві з США, якщо будуть помічені безрозсудні спроби завдати попереджуючого удару» по КНДР.

Як повідомлялося, США розробляють варіанти військової відповіді на погрози КНДР.

Також в США прокоментували чутки про українських ракетних двигунах в КНДР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: