Гройсману призначили нового прес-секретаря

Читать на русском
Колишній гендиректор телеканалу НТН Олександр Мельничук став прес-секретарем прем'єра Володимира Гройсмана.

Кабінет міністрів призначив колишнього гендиректора телеканалу НТН Олександра Мельничука прес-секретарем прем'єра Володимира Гройсмана.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на заяву самого Мельничука, передає «Слово і Діло».

Як відомо, Мельничук народився 3 липня 1970 року, в 1992 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Працював ведучим програм на Рівненському обласному радіо та Рівненському телебаченні.

Уряд підтримав реформу, на яку Євросоюз виділив 100 млн євроУряд затвердив низку нормативних актів для наступного етапу реформи державного управління.

З 1996 року - старший офіцер зі зв'язків з пресою в 13-му армійському корпусі Збройних сил. З 1997 року - редактор на «Радіо Трек» (Рівне).

Пізніше Мельничук працював заступником генерального директора Національної телекомпанії України, гендиректором НТН, редактором і ведучим телеканалу «Інтер».

З грудня 2016 по травень 2017 року - заступник генерального директора Публічне акціонерне товариство «Національна громадська телерадіокомпанія України» (НГТУ).

Як повідомлялося, 17 липня колишній прес-секретар Гройсмана Дмитро Столярчук заявив про свою відставку. Цю посаду він обіймав з квітня 2016 року. Раніше ЗМІ повідомляли про можливе призначення Мельничука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: