Від Гройсмана йде у відставку прес-секретар

Читать на русском
Директор департаменту інформації та комунікацій із громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України, а також прес-секретар Гройсмана Дмитро Столярчук подає у відставку.
Дмитро Столярчук

Директор департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України, а також прес-секретар прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук подає у відставку.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Друзі, в моєму професійному житті назріли зміни. В силу особистих обставин я змушений залишити посади прес-секретаря прем'єр-міністра України та керівника департаменту інформації і комунікацій уряду з громадськістю», – написав він.

Нагадаємо, Дмитро Столярчук народився 29 квітня 1976 року в Києві. В журналістиці понад 12 років. З 1998 року працював у інформагентствах УНІАН, «Інтерфакс-Україна», в 2009-2010 роках очолював групу сайтів «Главред». У різні періоди часу співпрацював з українською службою «Радіо Свобода», журналом «Деловой», AFP. понад рік працював прес-секретарем голови Верховної Ради, коли цю посаду обіймав Володимир Гройсман.

З кінця квітня 2016 року призначений директором департаменту інформації та комунікацій із громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України. Має три вищих освіти, в тому числі юридичну та економічну.

Відзначимо, що 16 липня Гройсман пообіцяв не йти в президенти.

25 квітня 2017 року Гройсман запевнив, що знайде необхідні додаткові ресурси, щоб забезпечити належний рівень фінансування та матеріально-технічних засобів для Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: