В уряді розповіли про нові посади із зарплатнею 50-70 тисяч

Читать на русском
Кабінет міністрів створює нові підрозділи — директорати, керівники яких отримуватимуть 70 тисяч гривень на місяць.

У рамках кадрової реформи Кабінет міністрів України створює нові підрозділи - директорати, керівники яких отримуватимуть 70 тисяч гривень на місяць.

Про це повідомив голова Національного агентства з питань держслужби Костянтин Ващенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «24 канал».

«Керівник директорату буде мати 70 тисяч гривень заробітної плати, керівник експертної групи – 60 тисяч гривень, і державний експерт, який працює в директораті, в районі 50 тисяч гривень», - зазначив Ващенко.

Працівниця апарату Верховної Ради придбала квартиру в ІспаніїСпівробітниця апарату українського парламенту витратила понад мільйон гривень на купівлю іспанської квартири.

За словами заступниці міністра юстиції Наталії Севостьянової, директорати мають стати аналітичними центрами, які формуватимуть політику.

«Директорати шукають аналітиків, фахівців, які зможуть формувати політику, які можуть знайти проблему, зрозуміти, що в суспільстві відбувається не так, запропонувати вирішення», - зазначила Севостьянова.

Нагадаємо, раніше уряд підвищив зарплатню відповідальним за кібербезпеку.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував 900% надбавки до зарплатні керівника «Укравтодору».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: