У Києві на День Незалежності пройде військовий парад – Кабмін

Читать на русском
План заходів був розроблений у рамках виконання указу президента України учасниками організаційного комітету, створеного за рішенням Кабміну.

У Києві на День Незалежності пройде військовий парад.

Про це повідомляється на сайті Кабміну за підсумками засідання оргкомітету святкування, пише «Слово і Діло».

24 серпня в усій країні відбуватимуться різноманітні заходи, в тому числі заплановані акції: покладання вінків і квітів до пам'ятних знаків, пам'ятників, а також місць поховань борців за незалежність і видатних діячів України. Щодо Києва, то тут у дні святкування незалежності відбудеться військовий парад.

«Кабінет міністрів України в рамках підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України затвердив план урочистих заходів, який передбачає, зокрема, проведення параду військ на вулиці Хрещатик у Києві», – йдеться в повідомленні.

Також у прес-службі відзначили, що у Львові пройде загальнонаціональний проект «Українська пісня».

План заходів був розроблений у рамках виконання указу президента України учасниками організаційного комітету, створеного за рішенням Кабміну. Загалом план налічує більш ніж півтора десятка заходів, у тому числі заходи безпеки й підтримання правопорядку в Києві та інших містах і селах України.

Нагадаємо, 17 червня в Києві відбувся парад трамваїв.

Відзначимо також, що в Києві в День Незалежності традиційно відбудеться «Забіг у вишиванках». Напередодні спортивного свята киян та гостей столиці запрошують на безкоштовні тренування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: