Полторак розповів про техніку та кількість учасників параду до Дня Незалежності

Читать на русском
У військовому параді до Дня Незалежності на Майдані Незалежності в Києві візьмуть участь понад 4,5 тисячі українських військовослужбовців.

У військовому параді до Дня Незалежності на Майдані Незалежності в Києві візьмуть участь понад 4,5 тисячі українських військовослужбовців.

Про це розповів міністр оборони Степан Полторак під час репетиції, пише «Укрінформ», передає «Слово і Діло».

РФ може використовувати навчання «Захід-2017» проти будь-якої країни Європи – ПолторакНа думку Полторака, військові навчання Захід-2017 можуть бути використані, щоб почати агресію не лише проти України.

Він зазначив, що більш ніж тисяча військових – це бійці, які брали участь в АТО.

«Понад 200 військовослужбовців нагороджені державними нагородами за мужність і героїзм, які вони проявили під час проведення АТО», – сказав Полторак.

Крім того, в параді задіють близько 70 одиниць військової техніки. З них 25 – абсолютно нові зразки техніки, розробленої на українських заводах. Решта техніки – модернізована.

Нагадаємо, в травні президент України Петро Порошенко підписав указ про проведення військового параду з нагоди Дня Незалежності 24 серпня.

Міністр оборони України Степан Полторак пообіцяв, що військовий парад проводитимуть не так, як паради попередніх років. Зокрема, будуть продемонстровані нові традиції, а також візьмуть участь військовослужбовці з дружніх країн.

19 липня Кабінет міністрів затвердив план урочистих заходів до Дня 26-ї річниці незалежності України.   Нагадаємо, що Степан Полторак у день ССО відвідав Яворів та анонсував відкриття великого імітаційного центру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: