СБУ в Запоріжжі затримала шпигунку окупантів

Читать на русском
Під час обшуку за місцем проживання зловмисниці співробітники СБУ вилучили комп'ютерну техніку, засоби зв'язку, фото- і відеотехніку.

СБУ затримала в Запоріжжі шпигунку окупаційних сил РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що мешканка Мелітополя, яка позиціонувала себе відомим регіональним блогером, систематично за матеріальну винагороду збирала і передавала терористам інформацію про переміщення, місцях дислокації, озброєння і чисельность ЗСУ, які задіяні в проведенні АТО», - йдеться в повідомленні.

Два роки на посаді голови СБУ: як виконує обіцянки Василь ГрицакГолова Служби безпеки за два роки в цьому кріслі роздав небагато обіцянок, більшість з яких зміг виконати. Які саме – «Слово і Діло» вирішило показати в спеціальній інфографіці.

Крім того, зловмисниця «доповідала куратору про суспільно-політичну ситуацію в Мелітополі і районі, а також «публікувала в різних інформаційно-політичних пабліках антиукраїнські матеріали із закликами до зміни меж території України, насильницької зміни конституційного ладу та інші тенденційні тексти для збільшення соціальної напруженості».

«Під час обшуку за місцем проживання зловмисниці співробітники СБУ вилучили комп'ютерну техніку, засоби зв'язку, фото- і відеотехніку з доказами передачі інформації терористичній організації «ДНР». Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність України) і 258-3 (сприяння діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України», - додали в спецслужбі.

Нагадаємо, СБУ затримала чоловіка, який торгував гранатометами.

Раніше повідомлялося, співробітницю СБУ спіймали на передачі секретної інформації ФСБ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: