В СБУ прокоментували затримання «українських диверсантів» в «ДНР»

Читать на русском
В СБУ назвали фейком інформацію про затримання їхніх співробітників, які нібито хотіли підірвати телевежу в окупованому Донецьку.

В СБУ назвали фейком інформацію про затримання їхніх співробітників, які нібито хотіли підірвати телевежу в окупованому Донецьку.

Про це в коментарі виданню «Тиждень» повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, передає «Слово і Діло».

Два роки на посаді голови СБУ: як виконує обіцянки Василь ГрицакГолова Служби безпеки за два роки в цьому кріслі роздав небагато обіцянок, більшість з яких зміг виконати. Які саме – «Слово і Діло» вирішило показати в спеціальній інфографіці.

«Ця інформація є фейком. Перший раз це звучить як трагедія, другий раз це звучить як фарс. Вчора були в Криму співробітники СБУ, сьогодні в Донецьку. При цьому, що саме цікаво, вони повідомляють про затримання співробітників СБУ, а потім в тексті виявляється, що це полк спеціальних сил операцій Міністерства оборони України, а далі пишуть, що за диверсію їм обіцяли вступ до Служби безпеки. Вони хоча б більш ретельно підходили до підготовки матеріалів. Фейк повинен бути правдоподібним, а не набір фраз, які між собою навіть не кореспондуються», - повідомила речник спецслужби.

Нагадаємо, 16 серпня інформресурси бойовиків «ДНР» повідомили про затримання «українських диверсантів». Згідно з повідомленням, були затримані особи, нібито планували підрив телевізійної вишки на окупованій території.

Відзначимо, співробітницю СБУ спіймали на передачі секретної інформації ФСБ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: