Суд заарештував квартиру і будинок міністра енергетики

Читать на русском
Печерський районний суд Києва в кінці липня заарештував квартиру і житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика за клопотанням львівського бізнесмена Петра Димінського.

Печерський районний суд Києва заарештував квартиру і житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського.

Про це йдеться в матеріалах суду, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Конфлікт «Нафтогазу» та Міненерго: Гройсман має вирішити, кого звільняти – Насалика чи КоболєваЧлен наглядової ради Інституту енергетичних стратегій розповів, чим може завершитися конфлікт Міненерго з НАК Нафтогаз.

Як зазначається, Димінський подав до суду позов про стягнення заборгованості з Насалика за договором позики (сума заборгованості в рішенні суду не вказано).

Згідно з повідомленнями ЗМІ, у 2014 році Насалик позичив $3,3 млн.

Одночасно з цим він подав заяву про забезпечення позову, в якому просив заарештувати нерухомість Насалика, а саме: квартиру площею 287,7 кв. м в Києві, житловий будинок площею 561,4 кв. м і земельна ділянка (1 510 кв. м) в Козині (Київська область).

Суд частково задовольнив клопотання Димінського і наклав арешт на квартиру і житловий будинок. Термін дії рішення суду - до 26 липня 2020 року.

Відзначимо, що за 2016 рік Насалик задекларував 1,2 млн гривень доходу, $450 тис., €140 тис. І 1,4 млн грн готівки, а також $450 тис. І €100 тис. На банківських рахунках в «Укргазбанку».

Раніше повідомлялося, що в «Нафтогазі» скаржаться на мільйонні збитки через заяви Насалика.

Нагадаємо, як повідомляв раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, приватні компанії купують енергетичне вугілля в РФ за ціною близько $80 за тонну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: