Стало відомо, скільки витратив Порошенко з початку року на відрядження

Читать на русском
На робочі поїздки президента Петра Порошенка в межах України в січні-липні було витрачено з держбюджету 2 мільйони 486,2 тисяч гривень.

На робочі поїздки президента Петра Порошенка в межах України в січні-липні 2017 року було витрачено з держбюджету 2 мільйони 486,2 тисяч гривень.

Про це повідомили 112 Україна в Адміністрації глави держави в рамках підготовки матеріалу «По роботі - в регіони: внутрішні відрядження керівництва України в цифрах», передає «Слово і Діло».

Станом на 2 серпня президент встиг здійснити 14 регіональних поїздок. Найчастіше Порошенко відвідував Одеську область, де за 8 місяців був тричі.

«Також для забезпечення робочих поїздок президента України залучаються відповідні підприємства, установи та організації, що знаходяться в управлінні Державного управління справами (далі - підприємства), які надають послуги з автотранспортного, медичного, санітарно-епідеміологічного, протокольного, господарського та іншого забезпечення. Крім того, для проведення заходів залучаються працівники Адміністрації президента України, Державного управління справами, підприємств, що пов'язано з витратами на відрядження», - додали в Адміністрації.

Також в АП зазначили, що ведення окремого обліку за категоріями витрат по кожній робочій поїздці чинним законодавством не передбачено.

Раніше Порошенко підтримав ідею створення нового міністерства.

Нагадаємо, 27 червня Порошенко у Франції вшанував пам'ять Анни Київської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: