У Запорізькій області судитимуть офіцера поліції за побиття людини

Читать на русском
За побиття громадянина судитимуть офіцера поліції в Запорізькій області. Співробітник відсторонений від займаної посади і знаходиться під домашнім арештом.

За побиття громадянина судитимуть офіцера поліції в Запорізькій області.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури, передає «Слово і Діло».

Два роки Національній поліції: що обіцяли правоохоронцям політики2 липня 2015 року була офіційно створена Національна поліція України. Вже за два дні перші патрульні вийшли на вулиці столиці. В зв’язку з цим «Слово і Діло» вирішило пригадати, що за останні два роки встигли пообіцяти з приводу поліції українські політики і що насправді виконали.

«У ході розслідування встановлено, що дільничний офіцер поліції в квітні поточного року, перевищуючи владу і посадові повноваження співробітника поліції, безпідставно наніс потерпілому не менше трьох ударів руками і ногами по голові, чим заподіяв йому легкі тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що співробітник поліції відсторонений від займаної посади і знаходиться під домашнім арештом.

Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади і посадових повноважень співробітником правоохоронного органу, яке супроводжувалося насильством) направлено до суду для розгляду по суті. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 9 липня в Запоріжжі затримали «банду правоохоронців».

А вранці 1 серпня СБУ провела обшуки в мерії Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: