Опер Полтавського главку Нацполіції придбала квартиру майже за 900 тисяч гривень (доповнено)

Читать на русском
Маючи в декларації лише п'ять тисяч доларів чоловіка, співробітниця главку Нацполіції в Полтавській області купила нову квартиру майже за 900 тисяч.

Старший оперуповноважений відділу управління головного управління Національної поліції в Полтавській області Олена Козій придбала квартиру в Полтавському районі за 874 тисячі гривень, задекларувавши за минулий рік лише 5 тисяч доларів готівки.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 4 липня Козій заплатила ТОВ «Будівельна компанія «Комбінат виробничих підприємств» 873 тисяч 610 гривень за квартиру загальною площею 90,1 кв. м.

Водночас слід зазначити, що минулого року опер та її чоловік загалом отримали дохід на суму 256 тис. 807 грн. У грошових активах у чоловіка Козій 5 тис. дол. Кредитів або позик поліцейська не отримувала. Також вона не продавала майно. Джерело отримання коштів на купівлю квартири невідоме.

У коментарі «Слову і Ділу», опер Нацполіції заявила, що заплатила тільки 30% від вартості квартири і уклала договір про розстрочення з будівельною компанією. Також вона пообіцяла відправити скан-копії документів, що підтверджують її слова.

Нагадаємо, працівник «Укрспецекспорту» придбав квартиру за 1,4 мільйона гривень.

Раніше гендиректор «Укрспецекспорту» отримав мільйон зарплатні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: