У Запоріжжі затримали «банду правоохоронців»

Читать на русском
Правоохоронці встановили, що до бандформування входили колишні працівники спецпідрозділу Беркут та нинішні працівники поліції.

У Запоріжжі силовики затримали шістьох учасників злочинного угруповання, що складалося з нинішніх та колишніх поліцейських і займалося розбійними нападами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посланням на прес-службу СБУ.

Правоохоронці встановили, що до бандформування входили колишні працівники спецпідрозділу «Беркут» та нинішні працівники поліції.

Зловмисники отримували від інформаторів дані про одержання громадянами великих сум готівки. Після чого у формі з’являлися за місцем проживання мешканців Запоріжжя та, погрожуючи вогнепальною зброєю і фізичною розправою, відбирали майно та гроші.

Україна кримінальна: про роль війни, безконтрольний обіг зброї та зростання злочинностіДиректор із наукового розвитку Центру політико-правових реформ оцінив криміногенну ситуацію в країні на тлі замахів на життя добровольця Адама Осмаєва і радника голови «Укрспирту» Віктора Панкова.

Оперативники спецслужби затримали трьох бандитів під час чергового розбійного нападу на квартиру запорожця, де вони планували заволодіти сотнею тисяч гривень. Співробітники СБ України мають докази причетності угруповання до низки розбійних нападів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Всіх шістьох зловмисників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання щодо перекваліфікації злочинних дій на статтю 257 – «бандитизм».

У Запоріжжі СБУ затримала угруповання з діючих та колишніх поліцейськихСлужба безпеки України

Раніше прикордонники затримали судно, яке незаконно перевозило людей в окупований Крим.

Також зазначимо, суд виправдав колишнього «міністра вугілля ЛНР» через недостатність доказів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: