У поліції заявили про антитерористичні заходи в Сєвєродонецьку

Читать на русском
Служба безпеки України проведе превентивні антитерористичні заходи в Сєвєродонецьку з протидії терористичній та диверсійній загрозам.

Служба безпеки України проведе превентивні антитерористичні заходи в Сєвєродонецьку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретарка поліції Луганської області Тетяна Погукай, передає «Слово і Діло».

«Найближчим часом у місті Сєвєродонецьку Службою безпеки України будуть проводитися превентивні заходи з протидії терористичній та диверсійній загрозам», – йдеться в повідомленні.

У Франції заборонили стежити за родичами терористівУ п'ятницю, 4 серпня, конституційна рада Франції визнала недійсним положення щодо запровадження електронного стеження за родичами громадян, яких підозрюють в тероризмі.

«Поліція звертається до мешканців міста з проханням не панікувати та дотримуватися вимог особистої безпеки. Під час проведення заходів не залишати без нагальної потреби свої домівки, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо», – написала вона.

Також Погукай попросила в разі отримання інформації «про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків» негайно повідомляти про це чергові служби.

Раніше працівники Служби безпеки України викрили інформаторську мережу одного з незаконних збройних формувань бойовиків ОРДЛО.

Також цього року суди винесли обвинувальні вироки дев'яти адміністраторам антиукраїнських груп у російських соцмережах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: