НАБУ повідомило про підозру семи особам, причетним до розкрадання коштів проекту «Стіна»

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро розповіли, кому повідомили про підозру в розкраданні коштів проекту Європейський вал.

Детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру семи особам, які, за версією слідства, причетні до розкрадання коштів в реалізації проекту «Стіна».

Про це «Слову і Ділу» розповіли в прес-службі НАБУ.

«9 серпня детективи НАБУ повідомили про підозру семи особам, затриманим напередодні в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету України, виділених для інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції та Автономної Республіки Крим, так званий проект «Стіна», – зазначили в НАБУ.

За інформацією прес-служби, підозри вручили начальнику управління капітального будівництва, старшому офіцеру першого окремого відділу капітального будівництва, колишньому начальнику першого окремого відділу капітального будівництва Державної прикордонної служби, директорам ТОВ «АЗІ», ДП «Чернігівський облавтодор», ТОВ «Будцентр «Витязь» , а також посередника.

Нагадаємо, НАБУ затримало чиновників ДПСУ і підрядників за розкрадання грошей на «стіну Яценюка».

Раніше чиновниками Держприкордонслужби також зайнялася ГПУ у справі проекту «Стіна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: