Стало відоме ім'я нового президента «Укртрансгазу»

Читать на русском
Наглядова рада НАК Нафтогаз України одноголосно обрала на посаду президента ПАТ Укртрансгаз технічного директора PGNiG Technologie S.A Павела Юзефа Станчака.

Наглядова рада НАК «Нафтогаз України» одноголосно обрала на посаду президента ПАТ «Укртрансгаз» технічного директора, члена правління PGNiG Technologie S.A Павела Юзефа Станчака.

Про це йдеться в повідомленні НАК, передає «Слово і Діло».

«Нафтогаз» як власник 100% акцій «Укртрансгазу» затвердить це рішення згідно з вимогами статутів обох компаній», – йдеться в повідомленні.

Павел Станчак понад 25 років працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу, в PGNiG Technologie S.A. відповідав за проектування та будівництво нових газопроводів.

До цього він у 2003-2004 роках у PGNiG відповідав за відділення функції оператора газотранспортної системи та утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A. Після цього працював на посаді технічного директора-члена правління компанії до 2008 року. Там Станчак відповідав за розробку й виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів та ліцензій із відповідними державними регуляторами та органами.

Зазначимо, в липні Україна відновила обсяги транзиту через свою газотранспортну систему з Росії.

Також у «Нафтогазі» нарікають на мільйонні збитки через заяви міністра Ігоря Насалика.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: