Зведення штабу АТО: під Мар'їнкою боєць загинув від кулі снайпера

Читать на русском
Бойовики знизили кількість обстрілів вдень 7 серпня, але без втрат не обійшлося – під Мар'їнкою від кулі снайпера загинув український військовий.

Бойовики знизили кількість обстрілів вдень 7 серпня, але без втрат не обійшлося – під Мар'їнкою від кулі снайпера загинув український військовий.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Близько 13 години від кулі ворожого снайпера загинув наш боєць неподалік Мар’їнки», – розповіли в штабі.

Водночас у зведенні йдеться про істотне зниження кількості обстрілів українських позицій з боку бойовиків – за день зафіксовані 3 випадки.

«Російсько-терористичні угруповання суттєво зменшили провокативні обстріли позицій української армії. За нашими оперативними даними, насамперед це пов’язано зі спекотною погодою та можливістю виникнення пожеж, у яких місцеві жителі звинувачуватимуть бойовиків», – додали в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 7 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 7 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Крім Мар'їнки, обстріли також зафіксовані біля Широкиного, де бойовики випустили по позиціях сил АТО дві міни калібру 120 мм.

Також на донецькому напрямку біля Невельського противник обстрілював із гранатометів українські опорні пункти.

Нагадаємо, 7 серпня секретар РНБО Олександр Турчинов заявив про спроби бойовиків прорватися в районі Бахмутської траси.

За 6 серпня російсько-окупаційні війська знизили число обстрілів позицій ЗСУ до 18 разів, однак застосували РСЗВ біля Широкиного. В результаті обстрілів двоє військовослужбовців отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: