У Бердянську від інфекційно-токсичного шоку померла дівчинка

Читать на русском
У Бердянську (Запорізька область) в лікарні померла 7-річна дівчинка, яку доставили з одного з дитячих санаторіїв.

У Бердянську (Запорізька область) в лікарні померла 7-річна дівчинка, яку доставили з одного з дитячих санаторіїв.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення відділу комунікації обласної поліції.

Отруєння в Бердянську: госпіталізовані 30 дітейЗгідно з офіційним коментарем міськради, дитячий заклад санаторного типу Лазурний не має дозволу на роботу та проведення оздоровлення і відпочинку дітей.

Попередньо причиною смерті став інфекційно-токсичного шок, тіло дитини без слідів насильницької смерті відправили на експертизу.

«1 серпня в реанімації померла дівчинка 2009 року народження, яка була доставлена ​​з дитячого табору Бердянська», - йдеться в повідомленні без зазначення назви табору, в якому відпочивала загибла.

Слідство встановило, що дівчинка напередодні звернулася зі скаргами на погане самопочуття. З 24 до 27 липня вона перебувала на лікуванні в ізоляторі дитячого табору. 27 липня її виписали. 1 серпня дівчинці знову стало погано. Її помістили в ізолятор, а потім викликали швидку.

«Дитину доставили в лікарню з діагнозом «інфекційно-токсичний шок». Але врятувати життя дитини не вдалося. Близько 19:00 вона померла в реанімації», - повідомили правоохоронці.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Нагадаємо, раніше в дитячому таборі на Львівщині сталося масове отруєння.

Як повідомлялося, була названа причина масового отруєння дітей в таборі в Бердянську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: