В Ізмаїлі через підрив авто постраждала сім'я поліцейського

Читать на русском
В Ізмаїлі вибухнув автомобіль, який належав працівникові кримінальної поліції,  постраждали дружина та дитина поліцейського.

В Ізмаїлі вибухнув автомобіль, який належав працівнику кримінальної поліції, постраждали дружина та дитина поліцейського.

Про це заявляє прес-служба Нацполіції регіону, передає «Слово і Діло».

«Було встановлено, що вибухнув автомобіль, який належить працівнику кримінальної поліції. В результаті вибуху постраждали дружина та дитина поліцейського. Обох доправили до медичного закладу», – йдеться в повідомлення.

За інформацією «Думської», працівника поліції звати Андрій Прокурор, а його дружина – місцева співачка Катерина Пуйческу. Вибух стався близько 19:00 на подвір'ї будинку сім'ї. За даними джерел, у момент НП правоохоронець сів до машини, а його дружина з дитиною лише підходили до неї. При цьому він не отримав жодних травм. У жінки перелом і рани від уламків скла, дівчинку також поранило уламками.

Бойовики підірвали авто майора ФСБ — ГУРДо вибуху причетні представники російського злочинного угрупування, які вирішили таким чином помститися майору ЗС РФ.

«Річ у тім, що вибуховий пристрій не був потужним, було більше диму. Мабуть, злочинці хотіли налякати. Якби всі члени сім'ї перебували в машині, то від самого вибуху, скоріш за все, ніхто б не постраждав», – говорить співрозмовник видання.

Наразі працівники поліції встановлюють обставини події, проводиться подвірний обхід. Крім того, злочинці «засвітилися» на записі авторегістратора, який також долучили до матеріалів справи.

Нагадаємо, раніше внаслідок підриву автомобіля в Костянтинівському районі Донецької області загинув полковник Служби безпеки України Юрій Возний.

Також жертвою вибуху автівки в Києві став військовослужбовець Міністерства оборони Максим Шаповал.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: