Порошенко заявив, що в Україні підвищать рівень доплат військовим в АТО

Читать на русском
Президент уточнив, що доручив підняти утримання військових, які перебувають на першій лінії оборони до 10 тисяч гривень на місяць, на другій - до 4,5 тис.

В Україні підвищать рівень доплат військовим в АТО.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час виступу перед льотчиками в Вінницькій області 5 серпня, повідомляє «Слово і Діло».

«Бий своїх, щоб чужі боялися»: технології дестабілізації та напрямки можливих ударів агресораГолова Єдиного координаційного центру «Донбас» розповів, як РФ може відреагувати на нові санкції та чи варто чекати ескалації на Донбасі.

Також він заявив, що буде збільшено грошове забезпечення військовослужбовців деяких спеціальностей. «Грошове забезпечення військовослужбовців певних спеціальностей буде збільшено. Також буде підвищено рівень доплат військовим, які служать в АТО», - повідомив Порошенко.

Пізніше президент уточнив, що доручив підняти утримання військових, які перебувають на першій лінії оборони до 10 тисяч гривень на місяць, на другій - до 4,5 тис.

На початку тижня, нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов виступив за збільшення грошового забезпечення українських військовослужбовців. Він вважає, що структура фінансового забезпечення повинна відповідати стандартам НАТО. Відповідні пропозиції щодо формування оборонного бюджету країни він направив до Кабінету міністрів України.

Раніше Турчинов розповів, як заблокує проросійські канали на Донбасі.

Нагадаємо, 31 березня 2017 року Порошенко пообіцяв, що близько 20% випускників Національного університету оборони України імені Івана Черняховського отримають ордери на квартири в 2017 році. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: