Ватажки «ЛНР» розкрадають фінансування з РФ – розвідка

Читать на русском
Голова терористичного угрупування ЛНР Ігор Плотницкий і його коло прихильників розкрадають фінансові надходження з РФ.

Голова терористичного угрупування «ЛНР» Ігор Плотницкий і його прихильники розкрадають фінансові надходження з РФ під виглядом «інвестування» в розвиток мереж продовольчих магазинів і автомобільних заправних станцій.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Не дивлячись на критичний стан соціально-економічної ситуації і зубожіння населення тимчасово окупованих територій Донбасу, верхівка так званої «ЛДНР» продовжує пошуки шляхів власного збагачення», - йдеться в повідомленні.

Проект «Малоросія» – крах ідеї щодо автономних Донецької та Луганської областейГолова Єдиного координаційного центру «Донбас» розповів, як РФ використовуватиме проект «Малоросія».

Відзначається, що власники об'єктів «інвестування» за домовленістю змушені повертати всю суму вкладених коштів під загрозою припинення їх приватної підприємницької діяльності.

Крім того, командування російських окупаційних військ розглядає програму керівництва РФ «Репатріація біженців на Донбас» як додаткове джерело поставок людського ресурсу для поповнення особовим складом з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ.

«З цією метою формуються списки вакансій спеціальностей, суміжних з військовими, для подальшої передачі в Краснодарскую громадську організацію« Центр розвитку регіону ». Поряд з цим, представниками ФСБ РФ активізовано роботу на території Росії по виявленню серед потенційних репатріантів осіб, які свого часу отримали професійну підготовку за «дефіцитними» військово-обліковими спеціальностями», - розповіли в ГУР.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука висловив думку, що непідконтрольні райони Донбасу можна повернути під контроль України за три місяці.

Раніше ватажок «ДНР» Захарченко знову шокував знанням історії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: