Російська взуттєва мережа йде з України

Читать на русском
Велика російська взуттєва мережа Kari має намір закрити магазини в Україні. Один із працівників компанії підтвердив плани закриття й додав, що мережу можуть продати.

Велика російська взуттєва мережа Kari має намір закрити магазини в Україні.

Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на три джерела, передає «Слово і Діло».

«До одного з наших торгових центрів прийшов лист про розірвання договору оренди з жовтня», – підтвердив комерційний директор девелоперської компанії «Будхаус Груп» Максим Гаврюшин.

При цьому в компанії «Карі Україна» не відповіли на запит видання, але один із працівників компанії підтвердив плани закриття й додав, що мережу можуть продати.

«Ще одне підтвердження – спам-розсилка смс, в яких ідеться про масштабні розпродажі в зв'язку із закриттям», – пише видання.

ВВП в Україні показав зростанняЗростання споживчого та інвестиційного попиту стимулювало розвиток українскої економіки Валовий внутрішній продукт України у січні-червні 2017 року зріс на 2,5%.

Проблемою для рітейлера могла стати девальвація гривні, яка призвела до зростання цін на взуття, зазначає партнер компанії Atlas Advisors Олексій Ращупкін. Мережа виконувала свої зобов'язання з орендної плати, хоча останні місяці спостерігалося зниження її обігу, додає Гаврюшин.

За останній рік в Україні закрилися дві мережі з продажу недорогого взуття – найбільший російський ритейлер Centro та дискаунтер Plato (підрозділ компанії MTI, яка розвиває мережу «Інтертоп»).

Нагадаємо, Меркель і Макрон закликали Україну відновити торгівлю з ОРДЛО.

Також компанії Білорусі активно торгують на окупованій території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: