НАБУ затримало директора підприємства за розкрадання майже 100 мільйонів у проекті «Якісна вода»

Читать на русском
Детективи НАБУ під керівництвом САП затримали директора одного з підприємств, який разом із чиновниками Держагентства з інвестицій та нацпроектів і ДП Державна інвестиційна компанія заволодів майже сотнею мільйонів бюджетних коштів, виділених на проект Якісна вода.

Детективи НАБУ під керівництвом САП затримали директора одного з підприємств, який разом із чиновниками Держагентства з інвестицій та нацпроектів і ДП «Державна інвестиційна компанія» заволодів майже сотнею мільйонів бюджетних коштів, виділених на проект «Якісна вода».

Нацпроект передбачав забезпечення 80% населення країни доступом до безпечної води, монтаж автоматичних комплексів очищення та продаж води колективного користування поблизу від місць проживання населення.

За проектом планувалося будівництво 23 тисяч групових і локальних систем очищення питної води в 20 областях країни.

Затриманому керівнику підприємства повідомили про підозру в злочині за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років із конфіскацією та позбавленням права обіймати певні посади на термін до трьох років.

У НАБУ поки не називають імені затриманого.

Нагадаємо, 2 серпня детективи НАБУ повідомили про підозру одіозному головному лікарю Запорізької обласної лікарні.

1 серпня в Черкаській області депутат однієї з місцевих рад та екс-голова Геокадастру погоріли на хабарі в 1,4 мільйона гривень за виділення 102 гектарів землі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: