Поляков заявив про «фантастичний компромат» на Ситника

Читать на русском
За словами Полякова, у вересні він надасть шалену, фантастичну інформацію, після якої будь-який керівник НАБУ має як мінімум написати заяву і скласти повноваження.

Народний депутат Максим Поляков заявив, що планує надати інформацію про протиправні дії працівників НАБУ щодо нього та його помічниці Тетяни Любонько під час розслідування «бурштинової справи».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я сподіваюся, що у вересні пан Ситник ходитиме до ГПУ. А ГПУ дасть оцінку тим протиправним діям, які були застосовані до мене та моєї помічниці», – зазначив він.

За словами Полякова, у вересні він надасть «шалену, фантастичну» інформацію, після якої «будь-який керівник НАБУ має як мінімум написати заяву й скласти повноваження».

«Повірте, це буде інформація, яка особисто голову НАБУ приведе на лаву підсудних», – заявив він.

Нагадаємо, сьогодні, 31 липня, депутат від фракції «Народного фронту» Максим Поляков прийшов на допит до ГПУ.

«Сьогодні ми прийшли з моїм адвокатом до Генеральної прокуратури надати додаткову інформацію щодо злочинів, які вчиняє НАБУ проти мене. Сьогодні я сподіваюся, що мене допитають як постраждалу особу в здійсненні провокації щодо мене, а це 380-та стаття Кримінального кодексу, яка передбачає покарання до восьми років ув`язнення для пана Ситника», – сказав депутат у коментарі журналістам.

Раніше він вчергове відмовився надягти електронний браслет стеження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: