Захист постраждалого оскаржить закриття справи проти Пашинського

Читать на русском
Захист В'ячеслава Хімікуса має намір оскаржити в суді постанову Генеральної прокуратури про закриття кримінальної справи щодо депутата Сергія Пашинського.

Захист В'ячеслава Хімікуса має намір оскаржити в суді постанову слідчого Генеральної прокуратури про закриття кримінальної справи щодо депутата Сергія Пашинського.

Про це повідомила адвокатка постраждалого від стрілянини Марина Панова в коментарі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Ми маємо намір у суді оскаржити постанову про закриття цієї кримінальної справи», – сказала вона.

Водночас адвокат не уточнила, коли саме буде подана скарга.

Напередодні Пашинський написав у Facebook, що справу проти нього закрили, а Хімікуса мають притягнути до адміністративної відповідальності за хуліганство.

«Рівно 7 місяців відтоді, як відбувся інцидент зі мною на дорозі біля с. Хлепча. За цей час я взяв участь у більш ніж 50 годинах слідчих дій. Численні допити, слідчі експерименти, експертизи розставили по місцях всі деталі події та підтвердили правомірність моїх дій. Кримінальна справа закрита, до органів поліції спрямовані матеріали для притягнення Хімікуса В. Є. до адміністративної відповідальності за хуліганство», – написав Пашинський.

Також народний депутат виклав скрін-копію документів ГПУ про закриття кримінального провадження щодо нього на 30 сторінках.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Генпрокуратура закрила справу проти Пашинського. Пашинський пройшов тест на поліграфі у справі про стрілянину під Васильковом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: