Пашинський програв суд і повинен здати мандат – Добродомов

Читать на русском
Депутат Народного фронту Сергій Пашинський програв у справі про захист його честі і гідності в суді і тепер зобов'язаний здати мандат, заявив народний депутат Дмитро Добродомов.

Депутат «Народного фронту» Сергій Пашинський програв у справі про захист його честі і гідності в суді і тепер зобов'язаний здати мандат, заявив народний депутат Дмитро Добродомов.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Це вже остаточний програш Пашинського у касаційному суді у справі щодо захисту «його честі». Я разом із Сергієм Соболєвим, а також із «Савік Шустер Студією» та телеканалом «112 Україна» був у цій справі відповідачем після того, як оприлюднив факти, що вказують на можливу причетність Пашинського до розкрадання нафтопродуктів, котрі мали піти на оборонні потреби», – сказав Добродомов.

При цьому він зазначив, що Пашинський на засіданні Національного антикорупційного комітету звернувся до депутатів з проханням відкрити справу і позбавити його повноважень у разі програшу.

«Тепер, коли суд поставив крапку, хочу нагадати пану Пашинському про його обіцянку. На засіданні Антикорупційного комітету він сам звернувся до нардепів з проханням відкрити відповідну справу та позбавити його повноважень, якщо програє суд», – додав нардеп.

Нагадаємо, 22 травня 2015 року Генпрокуратура і СБУ почали кримінальне провадження щодо незаконного присвоєння і продажу нафтопродуктів, що належать бізнесменові Сергію Курченко, народним депутатом України Сергієм Пашинським.

28 травня 2015 року Добродомов пообіцяв протягом тижня надати матеріали про розкрадання, проте не вклався в термін: матеріали були оприлюднені 15 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: