У Польщі двох українців хочуть посадити за ґрати на термін до 25 років

Читать на русском
Жарін поінформував, що за такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 25 років.

У Польщі пред'явлені звинувачення польсько-українській злочинній групі, яка займалася підробкою банківських платіжних карток, до суду вже скерували відповідний обвинувальний акт.

Про це заявив представник міністра-координатора спецслужб Станіслав Жарін, передає «Слово і Діло», посилаючись на «Польське радіо».

«11 липня прокуратура Гданська направила до суду обвинувальний акт щодо чотирьох чоловіків, затриманих Агентством внутрішньої безпеки. Їх звинуватили в підробці банківських платіжних карток, а також у незаконному володінні зброєю й наркотиками», – сказав Жарін.

«Підроблені картки були використані для отримання фінансової вигоди», – додав спікер.

Жарін поінформував, що за такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 25 років.

«Агентство внутрішньої безпеки Польщі зупинило незаконну діяльність двох поляків і двох українців, які сканували дані з карток, копіювали їх і знімали гроші з банківських рахунків», – йдеться в повідомленні.

Агентство внутрішньої безпеки затримало трьох членів злочинної групи в липні 2016 року у Вармінсько-Мазурському воєводстві. У їхній машині були виявлені платіжні картки з німецьким і російським маркуванням, а також без будь-яких знаків – лише з магнітною стрічкою. Агенти також вилучили ноутбук із програмним забезпеченням для зчитування й введення даних на платіжні карти та пристрої для скімінгу – переписування даних із карт.

Нагадаємо, в Польщі дозволили використовувати марихуану за призначенням лікаря.

18 липня під Варшавою викрили підпільний цех із виготовлення сигарет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: