Порошенко привітав із професійним святом українських десантників

Читать на русском
Порошенко згадав про воїнів, які під час проведення антитерористичної операції віддали своє життя за мирне майбутнє України.

Українські десантники продемонстрували всьому світу своїми мужніми діями на Донбасі, що наша армія здатна захистити країну від будь-якого агресора.

Про це заявив президент Петро Порошенко у привітанні воїнам та ветеранам Високомобільних десантних військ Збройних сил України, передає «Слово і Діло».

На чому воюють ЗСУ: бойові машини десанту та піхоти«Слово і Діло» підготувало серію інфографік про бойову техніку Збройних сил України, за допомогою якої вони воюють на Донбасі.

«Вітаю вас із Днем Високомобільних десантних військ. Відчайдушність, сила волі, незламність духу, холоднокровна лють до ворога є визначальними рисами українського воїна-десантника. Треновані до виконання важливих завдань в умовах неймовірних фізичних і психологічних навантажень, ви завжди там, де найважче, де потрібна відвага та стійкість, швидкість і рішучий натиск», – заявив глава держави.

Він додав, що не існує перешкод, які б українські десантники не подолали, й немає противника, який би зміг їм протистояти: «Все це зробило вас зірковою елітою Збройних сил України».

«Саме на прикладі ваших мужніх дій на передових позиціях Донбасу світ зрозумів, що українська армія за рівнем професіоналізму її воїнів здатна захистити свою Вітчизну від будь-якого агресора», – заявив президент.

На чому воюють ЗСУ: БТР та ББМДля пересування, а також бойових дій українська армія використовує БТР-4 «Буцефал» та ББМ «Дозор-Б».

Він також згадав про воїнів, які під час проведення антитерористичної операції віддали своє життя за мирне майбутнє України.

Від імені українського народу президент подякував усьому особовому складу та ветеранам Високомобільних десантних військ за героїзм, самовідданість та вірність військовому обов’язку, побажав їм міцного здоров’я, благополуччя та незламної віри в перемогу.

Раніше повідомлялося, що українські десантники отримають нову партію танків Т-80.

Також нещодавно «Укроборонпром» передав українським військовим оновлений Ан-26.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: