Українські десантники отримають нову партію танків Т-80

Читать на русском
У державному концерні Укроборонпром повідомили про передачу Високомобільним десантним військам нової партії танків.

Державне підприємство «Харківський бронетанковий завод», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», підготував до передачі чергову партію основних бойових танків Т-80 для Високомобільних десантних військ України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу державного концерну «Укроборонпром».

За свої швидкісні властивості, який забезпечує газотурбінний двигун з максимальною потужністю у 1250 к.с., що розганяє Т-80 до 70 км/год, у військах цей танк називають «летючим».

Зазначається, що за короткий термін було проведено цілий комплекс робіт із відновлення двигуна, трансмісії, ходової частини, електронного устаткування, системи управління вогню, підвищення захисту машини та інші роботи.

«Необхідно зазначити, що по результату ремонту, кожен танк пройшов приймально-здавальне випробування на полігоні, під час якого були перевірені всі системи танку, включаючи виконання стрільб та пробіг на 100 кілометрів на спеціальному танкодромі», – йдеться в повідомленні.

"Укроборонпром" підготував для десантників чергову партію "летючих" танків Т-80Державний концерн "Укроборонпром"

Нагадаємо, у Міноборони назвали кількість військових зі статусом УБД.

Раніше в оборонному відомстві повідомили про звільнення гендиректора «Військторгсервіс» за вимагання хабара в мільйон гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: