Порошенко підписав зміни до держбюджету

Читать на русском
Порошенко зазначив, що перевиконання бюджету стало можливим завдяки детінізації та боротьбі з корупцією.

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до закону України «Про державний бюджет України на 2017 рік».

Про це йдеться на офіційному сайті глави держави, передає «Слово і Діло».

«Перші, хто має отримати кошти від перевиконання бюджету, це найбідніші верстви населення. Маються на увазі люди, які отримують субсидії. Ми маємо забезпечити, щоб у повному обсязі їхні видатки були профінансовані», – заявив Петро Порошенко.

Диявол ховається в дрібницях: чи є ризики у внесених до бюджету змінахЕкономічний експерт розповів, чи дійсно внесені зміни до держбюджету України мають якісь ризики.

Також, за словами Порошенка, успішною є експериментальна програма, в рамках якої перевиконання надходжень від митниці спрямовується на будівництво доріг в областях. Третім вагомим напрямком глава держави назвав фінансування медицини в селі.

«Депутати прислухалися до моїх пропозицій і виділили 4 мільярди гривень для розвитку сільської медицини», – зазначив президент.

Порошенко наголосив, що перевиконання бюджету стало можливим завдяки детінізації та боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, 13 липня Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до закону «Про державний бюджет України на 2017 рік».

Зазначимо, на думку міністра фінансів Олександра Данилюка, під час внесення змін до держбюджету мало місце некомпетентне втручання, яке створило ризики для дохідної частини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: