Зведення штабу АТО 31 липня: понад 25 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 30 липня.

Російсько-окупаційні війська 30 липня 26 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі, внаслідок чого четверо військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Минула доба на Донбасі не завершилася спокійно. Якщо вчора з опівночі й обіду російсько-терористичні угруповання дотримувались режиму тиші, то вже після 18 години активність ворога суттєво зросла ... За минулу добу незаконні збройні формування 26 разів порушили перемир'я. Внаслідок бойових дій четверо українських військових отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї бойовики кілька разів били по позиціях ЗСУ в Новоолександрівці, Новотошківському, Станиці Луганській. А близько 21 години під мінометним вогнем опинились українські опорні пункти в Кримському.

На донецькому напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів злочинці обстрілювали наші укріплення в Зайцевому та на шахті «Бутівка». Внаслідок цих обстрілів двоє українських військових отримали поранення. Крім того, ввечері під гранатометний обстріл ворога потрапили наші захисники в Майорську та Авдіївці.

На маріупольському напрямку близько 18:00 внаслідок обстрілу опорного пункту сил АТО отримав поранення ще один український військовий. Також ворожі міномети калібру 82 мм били по наших опорних пунктах у Павлополі та Гнутовому.

На більшість обстрілів противника сили АТО відповідали щільним вогнем.

Нагадаємо, бойовики обстріляли українських військових біля Мар'їнки.

Раніше сепаратисти два тижні з тортурами змушували українську блогершу зізнатися в роботі на СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: