Доба в АТО: один військовий загинув, семеро поранені

Читать на русском
За минулу добу обстановка в зоні АТО загострилася: російсько-окупаційні війська здійснили 14 обстрілів, один український боєць загинув, семеро отримали поранення.

За минулу добу обстановка в зоні АТО загострилася: російсько-окупаційні війська здійснили 14 обстрілів, один український боєць загинув, семеро отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО вчергове загострилась. З 18 години і до опівночі російсько-терористичні угруповання активізували обстріли українських позицій. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я. Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, ще 7 отримали поранення», – розповіли в штабі.

Найгарячіше було на донецькому напрямку. З гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки бандити тричі били по опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки і Кам'янки. Також противник застосовував гранатомети і стрілецьку зброю біля селища Піски і шахти Бутівка. На кожен обстріл з боку бандформувань наші бійці відкривали щільний вогонь, жорстко змушуючи злочинців дотримуватися режиму тиші.

На луганському напрямку бойовики з великокаліберних кулеметів вели вогонь по нашим укріпленням в районі Станиці Луганській. А близько опівночі ворожа БМП працювала по Новозванівці.

На маріупольському напрямку майже протягом години з гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські опорні пункти в Богданівці.

Нагадаємо, 29 липня в результаті мінометного обстрілу бойовиків під Красногорівкою один український солдат загинув, шестеро були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: