У серпні-вересні війська РФ проведуть навчання поблизу кордону з Україною

Читать на русском
Армія бойовиків на Донбасі готується до серії навчань, які Збройні сили Росії проведуть у серпні-вересні нинішнього року.

«Армія» бойовиків на Донбасі готується до серії навчань, які відбудуться в серпні-вересні нинішнього року.

Про це повідомляє народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук із посиланням на оперативні дані, передає «Слово і Діло».

«Захід-2017»: чи варто Україні побоюватися військових навчань РФЕксперт-міжнародник розповів, чи варто побоюватися російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017».

«В оперативних відділах штабів «1-го АК ДНР» та «2-го АК ЛНР» активно готуються до серії навчань, які ЗС РФ проведуть у серпні-вересні нинішнього року. Згідно із задумом Генштабу ЗС РФ і штабу російської 8-ї загальновійськової армії, навчання ЗС РФ в прикордонних районах на території Росії й такі ж навчання в «Л/ДНР» будуть проводитися на «єдиному стратегічному та оперативно-тактичному тлі», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що частини та підрозділи обох «армійських корпусів» «Л/ДНР» діятимуть у взаємодії з 8-ю загальновійськовою армією ЗС РФ, якій вони наразі підпорядковуються.

Вчора повідомлялося, що в Грузії урочисто відкрили багатонаціональні військові навчання «Гідний партнер-2017».

Нагадаємо, що 27 липня в Чорному морі Україна розпочала спільні з НАТО навчання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: