Погода на вихідні: яких сюрпризів чекати від природи

Читать на русском
На вихідні, 29-30 липня, дощі очікуються в більшості регіонів України, і тільки на сході та місцями на півдні буде жарко.

**У суботу, 29 липня, в Україні очікуються короткочасні дощі, грози, в окремих районах град, шквали 17-22 м/с, місцями сильні дощі; і тільки на заході країни без опадів. **

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Що політики обіцяли і що насправді зробили для комфортного пляжного відпочинку в Україні?Пляжний відпочинок в Україні – справа не з простих, адже знайти доглянутий і безпечний пляж, особливо в межах великих міст, останнім часом дуже непросто. «Слово і Діло» дослідило, що з цього приводу обіцяли політики – депутати, мери та губернатори з усієї країни.

Вітер південно-східний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі в західній частині 10-15°, на решті території 18-23°; вдень 20-25°, на півдні, сході, в Дніпропетровській, Полтавській і Сумській областях 24-29°.

У Києві очікується короткочасний дощ, гроза, вночі місцями сильний дощ; температура вночі 17-19°, вдень 20-22°.

У неділю, 30 липня, без опадів, лише в східних регіонах вночі і в Сумській області короткочасні дощі, грози. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 14-19°, вдень 25-30°.

У Києві 30 липня без опадів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 16-18°, вдень 27-29°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, середньомісячна температура повітря червня в Києві склала +20,0°, що на 1,8° вище кліматичної норми. За даними метеорологів, у першому півріччі температура повітря в Києві перевищила кліматичну норму на 1,9°, проте опадів випало 172 мм, що становить лише 56% від піврічної норми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: