Рятувальники попередили про погіршення погоди в Україні

Читать на русском
У сімнадцяти областях України очікуються грози. В окремих районах можливий град та шквали 15-20 м / с.

У ДСНС попередили про погіршення погоди практично в усіх областях України.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає «Слово і Діло».

Через негоду знеструмлені 147 населених пунктів – ДСНСНа території Тернопільської області знеструмлені 59 населених пунктів, у Хмельницькій і Закарпатській областях – по 36, у Львівській – 25, повідомили в ДСНС.

Увечері 26 липня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій областях очікуються грози.

В окремих районах можливий град та шквали 15-20 м/сек. У Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій областях місцями пройдуть сильні дощі.

До кінця доби по Києву та Київській області очікуються грози і шквали 15-20 м/сек.

У четвер у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Одеській та Миколаївській областях очікуються грози, в окремих районах град, шквали 15-20 м/сек.

Вдень у Київській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській і Одеській областях місцями прогнозується сильний дощ.

Нагадаємо, що президент Франції Еммануель Макрон вірить, що .

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: