Оновлений «Миротворець» розпізнаватиме бойовиків в обличчя – Геращенко

Читать на русском
У вересні команда проекту Миротворець запустить унікальний проект із розпізнавання бойовиків, терористів та сепаратистів, який не має аналогів у світі.

У вересні команда проекту «Миротворець» запустить унікальний проект із розпізнавання бойовиків, терористів та сепаратистів, який нині не має аналогів у світі.

Про це повідомляє радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, програма визначатиме «всіх тих, хто за закликом із Москви підняв руку на Україну», й називатиметься Separator. Продукт створений на основі американського програмного забезпечення. Він дозволяє за лічені секунди звірити фото людини із сотнями тисяч фотографій із бази даних проекту «Миротворець».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко заявив, що проект «Миротворець» не буде закрито ні за яких обставинСказано 20 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Унікальність проекту полягає в тому, що це буде відкритий для всіх проект», – наголошує Геращенко.

Кожен охочий, де б він не перебував, зможе перевірити людину за фотографією з мережі, за фото з камери смартфона, миттєво звіривши його з базою фотографій терористів, сепаратистів, бойовиків та їхніх поплічників. Перевірка займатиме лише кілька секунд.

«За підсумком перевірки Ви будете точно знати, хто перед Вами – законослухняна людина чи той хто, в 2014-2015 роках кричав на мітингах «Путін, введи війська» та «Крим наш». А далі Ви самі для себе має вирішити, що робити – телефонувати до СБУ або поліції, відмовитися від ділового співробітництва з цією людиною чи спробувати переконати її в тому, що вона стала жертвою антиукраїнської пропаганди», – додав Геращенко.

Раніше «Миротворець» створив карту розташування російських військ на Донбасі.

Нагадаємо, американський актор Стівен Сігал потрапив до бази даних сайту «Миротворець» за відвідування анексованого Росією Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: