Геращенко повідомив, коли Кремль готується розірвати Україну зсередини

Читать на русском
Антон Геращенко заявил, что «рука Кремля» готовится разорвать Украину изнутри через выборы в 2019 году.

Антон Геращенко заявив, що «рука Кремля» готується розірвати Україну зсередини через вибори в 2019 році.

Таку думку нардеп висловив в ефірі 112 Україна, повідомляє «Слово і Діло».

На питання, про що свідчать останні вибухи, під час яких загинули співробітники спецслужб, Антон Геращенко відповів:

«Ці вибухи свідчать про те, що російські спецслужби активізували свою роботу в другому кварталі цього року... Це свідчить про те, що Україна повинна ще більше платити через ідею захисту нашої державності від російських зазіхань. Це свідчить про те, що ми повинні кращі кадри направляти на роботу в розвідці і контррозвідці і займатися їхньою безпекою, в тому числі через виділення бюджетних коштів на придбання кращих технологій, які дозволяють попереджати терористичні акти», - прокоментував нардеп.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що ВРУ не дозволить Україні виплачувати борг Януковича Російській ФедераціїСказано 17 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Також Антон Геращенко додав, що найбільш ефективні засоби для боротьби з тероризмом - це агентурна робота, «коли наші спецслужби будуть мати якомога більше агентів РФ серед терористичних угруповань на територіях так званих «ДНР» «ЛНР», які дозволять запобігати страшні теракти».

Антон Геращенко заявив, що «рука Кремля» готується розірвати Україну зсередини через вибори в 2019 році.

«У нас попереду ще дуже багато страждань від роботи російських спецслужб на території України. Вони зараз не готують масових наступів на нашу територію, вони будуть вести пропагандистську війну, готуватися розірвати країну зсередини через вибори 2019 року і проводити терористичну-диверсійну діяльність проти кращих співробітників спецслужб», - заявив Геращенко.

«Проведено інструктаж всіх органів безпеки про те, що ті, хто займаються боротьбою з російською військовою загрозою, повинні бути більш обачними, не залишати авто під будинками, як Максим Шаповал. Повинен бути жорсткий інструктаж та дисципліна», - додав нардеп.

Раніше Геращенко заявив, що кібератака в Україні стала наймасштабнішою за останні 26 років.

Відзначимо, 20 січня 2017 року Геращенко заявив, що проект «Миротворець» не буде закритий ні за яких обставин. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: