Геращенко розповів, навіщо Янукович затягує судову справу

Читать на русском
Екс-президент Віктор Янукович затягує судову справу щодо звинувачення його в державній зраді, тому що має надії повернутися до країни при зміні політичної ситуації.

Екс-президент Віктор Янукович затягує судову справу щодо звинувачення його в державній зраді, тому що сподівається повернутися в країну за умови зміни політичної ситуації.

Таку думку висловив народний депутат від НФ Антон Геращенко в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що ВРУ не дозволить Україні виплачувати борг Януковича Російській ФедераціїСказано 17 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Зараз він (Янукович – ред.) розуміє, що відповідальність наближається, нехай і заочна, й він робить усе, щоб це затягнути. Це він дав команду своїм адвокатам вийти зі справи. А коли держава надає йому державного адвоката, він також намагається відмовитися від нього. Але це все лише спроби юридичного захисту за принципом «дочекаюся, коли в Україні влада пересвариться між собою, перегризе один одному горлянки, й тоді, може вже відповідальність з мене зніметься, і я повернуся». Але я хочу запевнити і пана Януковича, і його адвокатів, що ми не настільки дурні, щоб пересваритися настільки, щоб дати можливість повернутися до того бандитському режиму, якого ми так важко позбулися», – зазначив Геращенко.

Нагадаємо, держадвокат Януковича розповів про свої подальші дії.

Суд у справі про держзраду екс-президента перенесли на 3 серпня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: