МВС: Росія може організувати теракти в Дніпрі

Читать на русском
Росія може влаштувати провокації в Дніпрі, маскуючи їх під помсту ветеранів АТО за стрілянину в місті 24 липня, внаслідок якої загинули військові.

Росія може влаштувати провокації у Дніпрі, маскуючи їх під помсту ветеранів АТО за стрілянину в місті 24 липня, внаслідок якої загинули військові.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, передає «Слово і Діло».

Він зауважив, що наразі поширення інфовикидів про необхідність помсти з боку ветеранів АТО через події в Дніпрі є одним із найгірших варіантів розвитку ситуації, що провокує міжнаціональну й міжрелігійну ворожнечу.

Поранений у Дніпрі адвокат: ніхто не чекав, що вони почнуть стрілятиСтрілянину в Дніпрі почали бандити, яких на зустріч привів із собою діловий партнер брата пораненого під час події адвоката Едмонда Саакяна.

«Такий розвиток подій буде найкращим подарунком агресору, який може спровокувати загострення: планувати, організовувати й проводити напади чи навіть теракти проти представників однієї доволі впливової релігійної громади в Дніпрі, камуфлюючи їх нібито під помсту патріотів, ветеранів-АТОвців», – наголосив Шевченко.

За його словами, Нацполіція Дніпропетровської області не допустить такого розвитку подій, а всі винні будуть притягнуті до відповідальності.

Нагадаємо, 24 липня в Дніпрі вбили двох учасників АТО, адвокат Едмонд Саакян отримав кілька поранень.

Поліція затримала двох із чотирьох причетних до стрілянини в Дніпрі, в якій загинули двоє учасників АТО. Роль ще двох учасників з'ясовується, мінімум троє осіб розшукуються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: