Директорка Дніпропетровської обласної лабораторії отримала в подарунок від батька гараж і від невідомої – квартиру

Читать на русском
В. о. директора Дніпропетровської обласної клініко-діагностичної лабораторії отримала від тата та невідомої два щедрих подарунки.

Виконувачка обов'язків директора комунального підприємства «Дніпропетровська централізована обласна клініко-діагностична лабораторія Дніпропетровської обласної ради» Анна Данилова отримала від батька в подарунок гараж, а від невідомої – квартиру в Києві.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного держреєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 23 липня Данилова отримала від батька, Геннадія Євгеновича, гараж площею 17,4 квадратних метра, а від громадянки України Світлани Костянтинівни Шамшур – столичну квартиру загальною площею 135,6 квадратних метра (вартість на дату придбання – 1 мільйон 680 тисяч 194 гривні). Дарувальник квартири не є матір'ю або сестрою Анни Данилової.

Також зазначимо, що в щорічній декларації за 2016 рік Данилова вказала квартиру та земельну ділянку, якою володіє її чоловік, прокурор Дніпропетровської місцевої прокуратури №1 Дмитро Данилов. У подружжя э два автомобілі: Toyota Highlander 2012 випуску (належить чоловікові, але їздить Данилова) і Volkswagen Jetta 2016 року випуску (ситуація зворотня – володіє дружина, але їздить чоловік).

Крім того, сім'я Данилових регулярно отримує грошові та негрошові подарунки від родичів. Готівкою Анна Данилова зберігає 22 тисячі доларів, а її чоловік – 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, нардеп Шевченко продав будинок бізнес-партнеру дружини за 6,5 мільйонів гривень.

Раніше депутат Константіновський перед складанням мандата вирішив придбати люксову автівку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: