Працівниця главку ДФС у Львівській області отримала від батька в подарунок 700 тисяч гривень

Читать на русском
Керівник відділу адміністрування ПДВ главку ДФС у Львівській області отримала від батька щедрий грошовий подарунок.

Начальниця відділу адміністрування та контролю за відшкодуванням ПДВ, камеральних перевірок податкової звітності платників території обслуговування Галицької об'єднаної державної податкової інспекції управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області Лілія Зубейко отримала від батька грошовий подарунок в сумі 700 тисяч гривень

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Так, Зубейко отримала 700 тис. грн від громадянина України Мирона Петровича Гелета, що є її батьком. Також начальниця відділу ДФС придбала квартиру у Львові загальною площею 29,85 кв. м за 415 тис. 918 грн.

У щорічній декларації за 2016 рік вона вказала квартиру у Львові загальною площею 111,1 кв. м, якою володіє її дочка. В об'єктах незавершеного будівництва вказані ще дві квартири площею 57,67 та 40 кв. м. Їздить Зубейко на автомобілі Mitsubishi Outlander 2007 р. в.

За минулий рік вона заробила 96 174 грн зарплатою, а ще 700 тис. грн – отримала від батька.

Нагадаємо, нардеп Константіновський перед складанням мандата вирішив прикупити люксову автівку.   Раніше голова Донецької ВЦА Жебрівський отримав мільйон гривень допомоги від фірми сестри.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: