Начальник «Укравтодору» Полтавської області придбав квартиру в Києві майже за 4 мільйони

Читать на русском
Керівник Укравтодору Полтавської області витратив майже чотири мільйони гривень на купівлю житла в Києві.
Володимир Трояновський

Начальник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Володимир Трояновський придбав квартиру в Києві за 3,9 мільйона гривень.

Відповідне повідомлення про зміну майнового стану він подав до реєстру, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, квартиру він купив ще 27 червня, а отже, порушив закон про запобігання корупції в частині 10-денного терміну подачі таких повідомлень. За житло Трояновський заплатив 3 мільйони 860 тисяч 103 гривні громадянці України Ларисі Володимирівні Бондарук.

У щорічній декларації за 2016 рік у начальника обласного «Укравтодору» відсутнє житло. Де він проживав із двома дочками до придбання цієї квартири, невідомо. Зазначимо, що в Трояновського також відсутні автомобілі.

За рік він отримав зарплатнею в «Укравтодорі» загалом 205 тис. 599 грн. Однак у розділі грошових активів у нього чимало коштів. Трояновський зберігає готівкою 187 тис. дол., 486 тис. грн, а 96 тис. доларів він позичив третім особам. На рахунках у банках у начальника Укравтодору невеликі суми.

Також зазначимо, що за всю свою кар'єру Трояновський жодного дня не був у бізнесі й не займався підприємницькою діяльністю. З 2000 до 2008 року він працював начальником міського дорожнього ремонтно-будівельного управління Ровеньківської міської ради. З 2008 до 2010 року – перший заступник міського голови Ровеньківської міської ради. У 2009 році закінчив Національну академію державного управління при президентові України (магістр державного управління). З 2010 до 2012 року – головний інженер ДП «Ровеньки-антрацит» відокремленого підрозділу «Шахти ім. В. В. Вахрушева». З 2013 до 2014 року – перший заступник начальника Головного управління Держземагенства Луганської та Черкаської областей; З 2014 до 2015 року – заступник начальника департаменту з питань реформування вугільної промисловості Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. А вже в грудні 2015 року був призначений на нинішню посаду.

Нагадаємо, працівниця посольства України у Франції купила в Києві квартиру більш ніж за 6 мільйонів гривень.

Раніше нардеп Развадовський оновив автопарк майже на 10 мільйонів гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: