Подружжя працівників ДФС Полтавщини придбало квартиру за більш ніж 700 тисяч

Читать на русском
Чоловік і дружина, які працюють у Держфіскальній службі Полтавської області, витратилися на нову квартиру в обласному центрі.

Головний державний інспектор Полтавської митниці Державної фіскальної служби Леся Бакун та її чоловік, головний державний ревізор-інспектор головного управління ДФС у Полтавській області Андрій Бакун придбали в Полтаві простору квартиру за гроші, не вказані в деклараціях.

Повідомлення про купівлю Леся Бакун подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 11 липня головний держінспектор Полтавської митниці заплатила 727 550 гривень громадянці України Іванні Станіславівні Комісар за полтавську квартиру загальною площею 102,9 квадратних метра. Однак у щорічних деклараціях подружжя відсутні гроші на купівлю такого житла. Повідомлень про позики або кредити вони також не подавали.

До того ж цьогоріч сім'я фіскалів не подала жодного повідомлення про зміну майнового стану, в яких би вказувалася отримання ними заробітної плати. Минулого року разом вони отримали дохід на суму 150 653 гривень, з яких 65 941 і 73 506 гривень (139 447 гривень) – зарплатнею. У грошових активах у Андрія Бакуна – рахунок у банку на суму 61 ​​753 гривні.

Крім того, родина Бакун задекларувало три квартири, два дачних будинки, гараж і три земельних ділянки.

Нагадаємо, працівниця главку ДФС у Львівській області отримала від батька в подарунок 700 тисяч гривень.

Зазначимо, що нардеп Константіновський перед складанням мандата вирішив придбати люксову автівку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: