У Закарпатській області українців судитимуть за держзраду

Читать на русском
Досудове розслідування кримінального правопорушення за фактом державної зради, в якому звинувачують двох українців, вже завершено.

У Закарпатській області двох українців судитимуть за державну зраду.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу ГПУ.

Досудове розслідування кримінального правопорушення за фактом державної зради, в якому звинувачують двох українців, завершено, і матеріали з обвинувальним актом направлено для розгляду по суті в Ужгородський міськрайонний суд.

«Зрадницький» газовий контракт і підозра в держзраді: що загрожує Тимошенко?Директор Інституту енергетичних досліджень оцінив ініціативу БПП перевірити газовий контракт Тимошенко на предмет держзради.

«У липні 2017 року слідчим Управління Служби безпеки України в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру двом громадянам України в здійсненні державної зради, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду інформаційної безпеки України шляхом надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України (ч. 1 ст. 111 КК України)», - відзначили в прес-с ужбе.

Йдеться про встановлення і подальше навмисне знищення агітаційних стел на території Берегівського та Виноградівського районів Закарпатської області з написами на угорській мові: «Берегівський район. Земля угорської мови» і «Угорці вітають у Виноградівському районі» з метою подальшого висвітлення зазначеної акції в проросійських ЗМІ, з провокаційною метою, в інтересах посилення напруженості в регіоні, створення помилкового уявлення про дискримінацію і утиск угорськомовного населення Закарпатської області.

Раніше повідомлялося, що прикордонники Закарпатській області будуть використовувати безпілотники.

Нагадаємо, в місті Мукачево з'явився глухий кут, названий на честь губернатора Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: